Κοινοποίηση

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στον Δήμο Ζωγράφου

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν:

  • Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο Παλιό Δημαρχείο του Δήμου Ζωγράφου, Ι. Θεολόγου 22 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και ώρες 09:00-12:00, υπό την ιατρική επίβλεψη του κου Χαράλαμπου Τερζόπουλου, χειρούργου ορθοπαιδικού.
  • Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο Παλιό Δημαρχείο του Δήμου Ζωγράφου στα τηλέφωνα 2107700945 και ώρες 8:00-14:00.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση στο επισυναπτόμενο αρχείο

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στον Δήμο Ζωγράφου