21 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και Θερινό Ηλιοστάσιο που σηματοδοτεί την επίσημη έλευση του καλοκαιριού!
Τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου σήμερα Παρασκευή, οι γειτονιές της πόλη μας θα γεμίσουν μουσικές, μελωδίες και Τέχνη.
Από την πλατεία Τερζάκη με Blues και Rock ήχους, μέχρι το Πάρκο Γουδή και το Δημοτικό μας Ωδείο και από εκεί στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο για μια παράσταση λόγου, μουσικής, τραγουδιού και εικόνας 

Το Music Now! Zografou Summer Festival ξεκινά σήμερα, απλώνεται σε ολόκληρη την πόλη και μας παρασέρνει σε αισιόδοξα μουσικά μονοπάτια για 15 ολόκληρες ημέρες!
Θα χαρούμε να σας ανταμώσουμε! Καλή μας αρχή!
Για την βελτιστοποίηση των πληροφοριών της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να εκφράσετε οποιαδήποτε άποψή σας αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω.