Κοινοποίηση

Μεγάλη και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική δράση «Όλη η Αττική μια αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη» που πραγματοποιήθηκε από τον  Δήμο Ζωγράφου σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στο Δημαρχείο Ζωγράφου.

Κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου προσφέροντας εκατοντάδες τεμάχια σχολικών ειδών. Σημαντική ήταν  και η αρωγή του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος».

Από τη δράση συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες σχολικές τσάντες, μπλοκ ζωγραφικής, τετράδια, ντοσιέ σημειώσεων, τεμάχια γραφικής ύλης (μολύβια – στυλό), πακέτα με μαρκαδόρους και ξυλομπογιές, μπλοκ σημειώσεων, βοηθήματα δημοτικού και σχολικά βιβλία, κασετίνες, γόμες, ξύστρες, πακέτα post- it, χάρακες, διαβήτες, μοιρογνωμόνια και διακοσμητικά.

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου παρέλαβαν τις προσφορές και θα τις διανείμουν σε παιδιά του Δήμου που τα χρειάζονται.

Στην εθελοντική δράση παρέστησαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας  και οι Αντιδήμαρχοι, Οικονομικών Υπηρεσιών Θεόδωρος Μετικαρίδης, Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δήμας και Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμος Μπουλούκος και Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς Δημήτρης Κολομπάτσος.

Στη δράση συμμετείχαν  επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευάγγελος Τζανής, Βασίλης Λένης και Κωνσταντίνος Αλεξανδρής.

Ο Δήμος Ζωγράφου ευχαριστεί όλους και όλες όσοι έσπευσαν στη μεγάλη αυτή “αγκαλιά αγάπης”, για τα παιδιά οικογενειών που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση και έχουν πραγματική ανάγκη, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία.