Κοινοποίηση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Πολυχώρο «Αλέκα», την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, το 9ο Ανεξάρτητο Φεστιβάλ της Κινηματογραφικής Λέσχης “Παύλου Παρασχάκη” παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα.

Το 9ο Ανεξάρτητο Φεστιβάλ της Κινηματογραφικής Λέσχης «Παύλου Παρασχάκη» – η οποία μετρά ήδη 14 χρόνια ανεξάρτητης πορείας και παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα – δημιουργήθηκε με σκοπό να προβάλλει τις παραγωγές που ολοκληρώθηκαν τη φετινή χρονιά και να βραβεύσει τις αξιόλογες προσπάθειες των καλλιτεχνών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας απένειμε στον Μουσικοσυνθέτη – σκηνοθέτη Δημήτρη Γαϊτάνη  το Βραβείο Καλύτερης Μουσικής για την ταινία μικρού μήκους «Άδολο Μυστικό». Το βραβείο Καλύτερου Στίχου απένειμε ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς Δημήτρης Κολομπάτσος στον Jerome Kaluta για τον δίσκο «AfroGreco».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Ένωσης Πολιτισμού και Ανάπτυξης, της ΕΣΕΜΕ (Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης), της UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ και της International Action Art. Το φεστιβάλ στήριξαν ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος “ο Ιλισός” και το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού.