Κοινοποίηση

Ο Δημήτριος Κολομπάτσος είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στου Ζωγράφου το 1989, κατάγεται από Αργιθέα Καρδίτσας και Άρτα.  Κατάφερε από νεαρή ηλικία να έρχεται σε επαφή με όλο το εύρος των ηλικιών της περιοχής λόγω των επιχειρήσεων του πατέρα του.

Αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο Ζωγράφου, στο οποίο είχε ενεργό ρόλο κατά τα μαθητικά του χρόνια σε 5μελή και 15μελή συμβούλια του σχολείου. Το 2008 σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα, έχοντας κι εκεί ενεργή συμμετοχή στα Όργανα Διοίκησης της Σχολής του, ενώ το 2019 ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Νεάπολις Κύπρου.

Ως γνήσιος φίλαθλος και ενεργός Ζωγραφιώτης συμμετείχε στη Διοίκηση του Αστέρα Ζωγράφου ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων την περίοδο 2018-2019, αλλά και ως λάτρης του Πολιτισμού και κυρίως της Παραδοσιακής Μουσικής, μη ξεχνώντας τις ρίζες του, είναι ενεργό στέλεχος του Πανελληνίου Συλλόγου Γρυμπιανιτών Καρδίτσας.

Εργάστηκε στο παρελθόν σε λογιστήριο ασθενών Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου, ενώ στην πορεία σε τοπικό λογιστήριο της περιοχής του Ζωγράφου. Τέλος, συνεργάστηκε και με διαδημοτική εφημερίδα, ως υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και με ρεπορτάζ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 210 7473 030Email: dkolobatsos@zografou.gr