Κοινοποίηση

O Δήμος Μπουλούκος γεννήθηκε στην πόλη του Ζωγράφου το 1969 και τελείωσε το 2ο Λύκειο Ζωγράφου.

Είναι επαγγελματίας αθλητικός δημοσιογράφος από το 1989, έχοντας εργαστεί σε όλες τις κατηγορίες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, δηλαδή τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικό, διαδίκτυο.

Εργάστηκε από την πρώτη μέρα, στον πρώτο ιδιωτικό σταθμό στην Ελλάδα, το  MEGA Channel, όπου και έφτασε να είναι ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος.

Πλέον συνεχίζει να εργάζεται στο νέο MEGA ενώ είναι υπεύθυνος επικοινωνίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων, στις εφημερίδες Απογευματινή και Αθλητική Ηχώ, στις ιστοσελίδες sportnews.gr, sday.gr και gazzetta.gr, στον τηλεοπτικό σταθμό Star και στους ραδιοφωνικούς Sportfm και Flash.

Έχει καλύψει ως ρεπόρτερ πέντε φορές Ολυμπιακούς Αγώνες, από το 2000 ως το 2016, καθώς και πάρα πολλούς κορυφαίους διεθνείς αγώνες. Επίσης έχει εργαστεί σε Γραφεία Τύπου σημαντικών διοργανώσεων που έχουν γίνει στην Ελλάδα, ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος για πρώτη φορά το 2019 με την παράταξη «Ζωγράφου Ώρα για Δουλειά» του Δημάρχου Βασίλη Θώδα και για 9 μήνες ήταν Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.

Είναι παντρεμένος με τη Λίνα Καλομοίρου και έχει δύο κόρες.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 210 7750 510Email: dbouloukos@zografou.grΙδιότητα: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού