Oι κλιμακούμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις του κράτους του Ισραήλ σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού και η άρνηση των ισραηλινών δυνάμεων να επιτρέψουν ακόμη και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας φέρνουν τον Παλαιστινιακό λαό αντιμέτωπο με την απειλή του λιμού.
Ο ΟΗΕ ως επικεφαλής της ανθρωπιστικής βοήθειας προειδοποιεί ότι στη Γάζα κινδυνεύουν με θάνατο 14.000 μωρά, λόγω υποσιτισμού και έλλειψης φαρμάκων.

Καλούμε τον λαό του Ζωγράφου, να συνεχίσει να εκφράζει με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη του στο λαό της Παλαιστίνης που παλεύει για πατρίδα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και των χιλιάδων παιδιών που λιμοκτονούν στη Γάζα από το κράτος του Ισραήλ και απαιτεί:





Για την βελτιστοποίηση των πληροφοριών της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να εκφράσετε οποιαδήποτε άποψή σας αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω.