Ο Δήμος Ζωγράφου συμμετέχει στην εθελοντική δράση «Όλη η Αττική, μια αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη»

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Σεπτεμβρίου, 2021
Κοινοποίηση

Ο Δήμος Ζωγράφου, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής και της στήριξης των οικογενειών που λόγω της οικονομικής κρίσης στερούνται βασικά αγαθά, συμμετέχει στην εθελοντική δράση «Όλη η Αττική, μια αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη», με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Για το λόγο αυτό, καλούμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 14:00, να προσέλθουν στο Δημαρχείο Ζωγράφου (Γεωργίου Ζωγράφου 7), προσφέροντας σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για κάθε μαθητή.

Σημειώνεται ότι τα σχολικά είδη  θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν. Τα προσφερόμενα είδη θα τα παραλάβει το προσωπικό του Δήμου Ζωγράφου και στη συνέχεια θα τα διανείμει σε οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η δράση διοργανώνεται από το «Όλοι μαζί μπορούμε» σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Για την βελτιστοποίηση των πληροφοριών της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να εκφράσετε οποιαδήποτε άποψή σας αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω.