Κοινοποίηση

O Δήμος Ζωγράφου, στην προσπάθεια του να εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, χρησιμοποιεί πλέον ένα νέο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων πολιτών, το Novoville.

Με το νέο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με το Δήμο μας, ανά πάσα στιγμή. Το σύστημα επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη καταχώρηση ζητημάτων καθημερινότητας που αφορούν το Δήμο,  με στόχο την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους από τις υπηρεσίες μας. (π.χ αποκομιδή σκουπιδιών - μπάζων, κλάδεμα δέντρων, αντικατάσταση κάδων – φωτιστικών κ.λ.π.)

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι δημοτικές μας υπηρεσίες γίνονται περισσότερο προσβάσιμες και αποτελεσματικές, έχοντας στο επίκεντρο τους το Δημότη.

Πατώντας ‘Νέα Αναφορά’ και ακολουθώντας 5 απλά βήματα, το αίτημά σας καταχωρείται ηλεκτρονικά άμεσα από το Δήμο, ο οποίος δρομολογεί την επίλυσή του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και σας ενημερώνει για την εξέλιξη του, μέχρι την οριστική του διευθέτηση.

Επιπλέον, μέσω του συστήματος, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για δρώμενα, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Δήμου μας, καθώς και να πείτε την άποψή σας για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μέσω σύντομων δημοσκοπήσεων.

Μαζί κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο!

Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για την Πολιτική Προστασίας.