Κοινοποίηση

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση της νέας χοάνης στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Ζωγράφου, μετά τις εργασίες αρκετών ημερών.
Η νέα χοάνη θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην ασφάλεια των εργαζόμενων και θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης με αποτέλεσμα να είναι πιο γρήγορη και καθαρή η μεταφόρτωση των σκουπιδιών στις νταλίκες του Δήμου, για τη μεταφορά τους στο ΧΥΤΑ Φυλής.
Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμο Μπουλούκο.
Ο κ. Θώδας δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως σημαντικό έργο για το Δήμο μας, καθώς θα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στους εργαζόμενους μας. Επίσης θα βοηθήσει ώστε να γίνει πιο εύκολη η δουλειά τους στο χώρο και θέλω να τονίσω ότι είναι το πιο σημαντικό έργο που έχει γίνει στο Σταθμό Μεταφόρτωσης από το 2010 και μετά.»
Η νέα χοάνη δεν κόστισε στον Δήμο Ζωγράφου ούτε ένα ευρώ και ήταν αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που έγιναν με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη συντήρηση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.