Κοινοποίηση

Μια… διαφορετική «συνέντευξη» παραχώρησε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας σε 16 μαθητές από το 4ο Γυμνάσιο, μέλη της περιβαλλοντικής ομάδας και του Ρητορικού Ομίλου.

Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τις υπεύθυνες των δύο Ομίλων κ.κ Εύη Μητροπούλου και Λιάνα Αλεξοπούλου, παρέδωσαν στον κ.Θώδα τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έκαναν για τη σχέση των εφήβων με το περιβάλλον, όπως και προτάσεις για περιβαλλοντικά ζητήματα. Ο Δήμαρχος Ζωγράφου μίλησε στους μαθητές για όλες τις δράσεις που έχει αναπτύξει ο Δήμος σε ό,τι αφορά τις δράσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας, τη διαχείριση απορριμμάτων, την ανακύκλωση, τη συμμετοχή του ίδιου ως αντιπροέδρου στον ΣΠΑΥ, τη δημιουργία παιδικής χαράς για εφήβους και όλα εκείνα τα θέματα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των ίδιων των παιδιών στην πόλη τους.

Οι μαθητές έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα και «βομβάρδισαν» τον κ.Θώδα με ερωτήματα για τα φωτοβολταϊκά, για τα έργα στα σχολεία τους, για τις πολιτικές του Δήμου σχετικά με τα αδέσποτα, για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.