Κοινοποίηση

Καλώς ορίσατε στη Σελίδα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ζωγράφου! Εδώ θα βρείτε ενημερωμένο περιεχόμενο σχετικά με τα τελευταία νέα σχετικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζωγράφου.

Tο έργο εντάσσεται στην πράξη « Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ζωγράφου» με κωδικό ΟΠΣ 5003674 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».

----------------------------------

 

Πληροφορίες για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζωγράφου:

Στόχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ζωγράφου είναι η κάλυψη πρωτογενών αναγκών διαβίωσης απόρων κατοίκων του Δήμους μας.

Βασικά κριτήρια για την ένταξη μοναχικών ατόμων και οικογενειών στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η απορία που αποδεικνύεται από το εισόδημα και άλλα κοινωνικά κριτήρια όπως η ανεργία, η ασθένεια, η αναπηρία, η οικογενειακή κατάσταση και οι συνθήκες στέγασης.

Οι Πόροι του Κοινωνικού Παντοπωλείου προέρχονται από  δωρεές και χορηγίες πολιτών, επαγγελματιών, σωματείων, καθώς και από το προϋπολογισμό του Δήμου.

Αυτή τη στιγμή το παντοπωλείο παρέχει σε οικογένειες, δωρεάν, δύο φορές το μήνα, τυποποιημένα και κατεψυγμένα τρόφιμα, είδη υγιεινής και καθαριότητας. Επίσης διανέμει, μαγειρεμένο φαγητό σε οικογένειες στις οποίες έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος και πολίτες που δεν μπορούν να  αυτοεξυπηρετηθούν.

Ο Δήμος σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχει προγραμματίσει την παροχή  καθημερινού δεκατιανού γεύματος σε οικονομικά αδύναμους μαθητές με πνεύμα σεβασμού και διακριτικότητας.

Διεύθυνση: Πολυφήμου 5 & Μπισκίνη

Τηλέφωνο: 2107716350

Ώρες λειτουργίας: 7.00-17.00

Πληροφορίες: Δημητρακοπούλου Π

 

Επισκεφτείτε τη σελίδα του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Facebook.