Με μεγάλη επιτυχία, κατά την παραδοχή όλων των συμμετεχόντων, διοργανώθηκε από τον Δήμο Ζωγράφου η εκδήλωση για την «Ημέρα της τρίτης ηλικίας» με καλεσμένους  τα μέλη των ΚΑΠΗ- ΚΗΦΗ του Δήμου.

Ζωντανή μουσική, χορός, πλούσιος μπουφές, άφθονο κρασί και κυρίως το κέφι των προσκεκλημένων δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα η οποία πέτυχε απολύτως τον σκοπό της βραδιάς: Να προσφέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης στους εκατοντάδες συνδημότες μας της τρίτης ηλικίας οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας,  αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στελέχη τη διοίκησης του Δήμου που σφράγισαν με την επιμέλεια της διοργάνωσης την ξεχωριστή βραδιά.

Η εκδήλωση συνέπεσε με τη συμπλήρωση 20 ετών από την ίδρυση του Χορευτικού του Β’ ΚΑΠΗ Ζωγράφου το οποίο άνοιξε την γιορτή με παραδοσιακούς χορούς.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, ο οποίος μίλησε και αντάλλαξε απόψεις  με τους καλεσμένους για θέματα του Δήμου και ειδικότερα αυτά που αφορούν άμεσα την τρίτη ηλικία, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «η εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε αυτούς στους οποίους όλοι οφείλουμε πολλά» και ότι «ο Δήμος τη διοργάνωσε με μεγάλη χαρά και αγάπη και θα συνεχίσει να προσφέρει όλα όσα μπορεί στους συνδημότες των ΚΑΠΗ-ΚΗΦΗ»

Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση νέας συνάντησης σύντομα, σε μία νέα γιορτινή βραδιά, από αυτές που όλοι θέλουν να θυμούνται.