Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

Η Πόλη Γιορτάζει 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12/2018 ΣΤΙΣ 11.00πμ

22/12/2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12

Παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα θα ακουστούν στους δρόμους της πόλης, με την συμμετοχή μαθητών και καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου & του Χορευτικού Τμήματος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 11:00

Η επιστροφή των παραμυθιών – παιδική θεατρική παράσταση από την ομάδα ΜΠΟΕΜ.

Οι διάσημοι ήρωες των αγαπημένων παραμυθιών ζουν ευτυχισμένοι στη Χώρα τους. Η ευτυχία τους κλονίζεται με την έλευση της νέας τεχνολογίας. Τότε πρέπει να ενωθούν και ν’ αγωνιστούν για την Επιστροφή των Παραμυθιών. Μια παράσταση που μιλάει για την ανάγκη συμπόρευσης του βιβλίου με τη νέα τεχνολογία και την αξία του ν’ αγωνίζεσαι για κάτι που πιστεύεις.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12

ΒΙΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ώρα 18:00

« Η Αλίκη στη χώρα των Χριστουγέννων» – παιδική παράσταση κουκλοθεάτρου από την Ιρίνα Μπόικο

Το δημοφιλές θέατρο κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, σε μια χαρούμενη, χριστουγεννιάτικη παράσταση, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Είναι παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και η Αλίκη με τους φίλους της: το γάτο, το λαγό και τη νεράιδα των Χριστουγέννων κάνουν καινούρια, φανταστικά ταξίδια. Το μαγικό ρολόι που θα χτυπήσει την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει εξαφανιστεί. Η παρέα της Αλίκης αναλαμβάνει δράση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 21:00

Ο perfomer & τραγουδιστής ANDRE MAIA από την Πορτογαλία , που τα τελευταία χρόνια ζει και δημιουργεί στη χώρα μας, μαζί με 4 μουσικούς και την Στέλλα Παπαλάμπρου, παρουσιάζουν μια υπέροχη παράσταση από fado, latin & ελληνικά τραγούδια.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22/12/2018
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Cine Αλέκα
3ης Ορεινής Ταξιαρχίας 13, Πλατεία Αλεξανδρή ( πρώην Γαρδένια)
Ζωγράφου, Ζωγράφου 15772 Ελλάδα
+ Χάρτης Google