Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

Η Πόλη Γιορτάζει 2018 ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12/2018

23/12/2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 11:00

Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα – παιδική θεατρική παράσταση της Ματίνας Τσιγκούνη και του Θωμά Κινδύνη – Μορφές Έκφρασης. Μια παράσταση που μεταφέρει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο των ελληνικών Χριστουγέννων. Κάλαντα από όλη την Ελλάδα εναλλάσσονται με τη ζωντανή μουσική, με δρώμενα και παραμύθια, χορούς τραγούδια και μαγικά ξόρκια. Μια μοναδική εμπειρία με πρωταγωνιστές Καλικάντζαρους και τον Άγιο Βασίλη από την Καππαδοκία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12

ΒΙΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ώρα 18:00

« Η Αλίκη στη χώρα των Χριστουγέννων» – παιδική παράσταση κουκλοθεάτρου από την Ιρίνα Μπόικο.

Το δημοφιλές θέατρο κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, σε μια χαρούμενη, χριστουγεννιάτικη παράσταση, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Είναι παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και η Αλίκη με τους φίλους της: το γάτο, το λαγό και τη νεράιδα των Χριστουγέννων κάνουν καινούρια, φανταστικά ταξίδια. Το μαγικό ρολόι που θα χτυπήσει την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει εξαφανιστεί. Η παρέα της Αλίκης αναλαμβάνει δράση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 21:00

» Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ » με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ & την ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας με τους μουσικούς του, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με υπέροχα τραγούδια που αγαπήσαμε από καταξιωμένους τραγουδιστές, μοναδικές ορχηστρικές συνθέσεις και διασκευές κλασσικών τραγουδιών, ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου… Ο ίδιος μας καλεί να γίνουμε μια παρέα και να απολαύσουμε το πολύχρωμο μουσικό ταξίδι, πέρα από σύνορα και ετικέτες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23/12/2018
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Cine Αλέκα
3ης Ορεινής Ταξιαρχίας 13, Πλατεία Αλεξανδρή ( πρώην Γαρδένια)
Ζωγράφου, Ζωγράφου 15772 Ελλάδα
+ Χάρτης Google