Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MUSIC NOW Από 4/7 έως 15/7

04/07/2018 - 15/07/2018

4 /7/2018/ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ/ΩΡΑ 21:00

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ του ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Μία μουσικοχορευτική παράσταση στην  οποία συμμετέχουν τα τμήματα νέων και ενηλίκων με τους εκπαιδευτές τους, «ανιχνεύοντας παραδοσιακούς δρόμους στη μουσική και στο χορό», από περιοχές όλης της χώρας .

 

Παίζουν οι μουσικοί : Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο), Γιάννης Γευγελής (κρουστά),

Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Ιορδάνης Κουζηνόπουλος (λαούτο), 

Σταυρούλα Δαλιάνη (τραγούδι) 

 

6/7/2018/ΡΥΘΜΟΣ (ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ) και ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΕΡΖΑΚΗ (ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ)

«Στο χορό με ζουρνάδες και χάλκινα»

  • Βιωματικό εργαστήρι παραδοσιακής μουσικής και χορών με  ζουρνάδες από την περιοχή Σερρών και την κομπανία του Γιάννη Δράμαλη. Μαζί μας, η Αθανασία Κουλιάλη  για τη διδασκαλία χορών από το Bαμβακόφυτο Σερρών.

ΡΥΘΜΟΣ (ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ)  ΩΡΑ 18:00 – 20:00

  • Παραδοσιακό πανηγύρι με την κομπανία του Γιάννη Δράμαλη και την  συμμετοχή της ορχήστρας  χάλκινωνBronza Banda/ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΕΡΖΑΚΗ (Ιλίσια) ΩΡΑ 21:00.

 

13/7/2018 έως 15/7/2018/ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ/ ΩΡΑ 21:00:

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

«Εθνικότητά μου το χρώμα του ανέμου» του Ματέι Βισνιέκ 

 

Ο συγγραφέας  του έργου Ματέι Βισνιέκ, διατρέχει την σύγχρονη καθημερινότητα με κυνισμό, χιούμορ αλλά και λυρισμό, αντικατοπτρίζοντας την πραγματικότητα με άξονα τα πλυντήρια εγκεφάλων. Ο άνθρωπος στον κύκλο που ξεχνάει να ζήσει πραγματικά, που γαλουχείται στη βία της εξουσίας εν ονόματι κάθε δόγματος, που απεργάζεται την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, που δέχεται αδιαμαρτύρητα τα κάθε λογής σκουπίδια, η μηχανοποίηση της ανθρώπινης εργασίας…. Ο άνθρωπος που διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο και οι νεκροί στρατιώτες, που ανασταίνονται από τον στρατηγό τους για να παρελάσουν… Όλα αυτά  αποτελούν κομμάτια  ενός σπασμένου καθρέφτη, που όπως υποστηρίζει και ο συγγραφέας, καλούμαστε εμείς να συναρμολογήσουμε.

Μετάφραση: Έρση Βασιλικιώτη 

Σκηνοθεσία: Νίκος Γκεσούλης

Κινησιολογία: Ναταλία Στυλιανού

Μουσική: Γιάννης Ψειμάδας

Σκηνικά – Κοστούμια: Ματίνα Γεωργά

Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Γαλέα

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά) : Δ. Βαΐτσης, Μ. Βασιλείου, Μ. Βλασοπούλου, Α. Βλάχου, Χ. Βώσσος,   Μ. Γαλέα, Στ. Δερέμπεης , Σ. Ευαγγελοπούλου, Μ. Ιωχανά, Ι. Ιωχανάν,  Θ. Κακαράντζα, Ε. Καστρίτης,  Π. Κεφαλά, Ι. Κύριλλος, Μ. Μανούσου,  Κ. Μήτα, Α.Μητροπούλου, Λ. Μιχαλακοπούλου, Δ. Μιχαλοπούλου,  Α. Μπαλή, Χ. Νούλα, Μ. Παπαδοπούλου,  Κ. Παπανικολάου,   Σ. Παπασπυροπούλου, Β. Παπαχατζής, Η. Ροδόπουλος, Π. Ρουμελιώτης, Γ. Σάββα, Μ. Στάλιου, Ε. Τολίδου, Α. Τσαχαλίδης, Ε. Τσιτσέ, Σ. Φερεντίνου,  Β. Φρέντζος.

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
04/07/2018
Τέλος:
15/07/2018
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου
Ζωγράφου, Ζωγράφου 15772 Ελλάδα + Χάρτης Google