Κοινοποίηση
Δωρεάν rapid test σε εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, διενεργούνται από σήμερα, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 έως  και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, με πρωτοβουλία του Δήμου Ζωγράφου.
Ο δωρεάν έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου θα πραγματοποιείται από τις 1:30 μ.μ. έως τις 5:30 μ.μ., στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αλέκα, επί της 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας και στην εξέταση μπορεί να συμμετάσχει το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της πόλης.
«Με στόχο τη διασφάλιση των σχολικών μονάδων έναντι του κορωνοϊού, διενεργούμε τα rapid test σε εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της πόλης μας, που από τη Δευτέρα επαναλειτούργησαν διά ζώσης. Πάνω απ’ όλα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, η ασφάλεια των εκπαιδευτικών, των παιδιών μας και των οικογενειών τους και θέλω να πιστεύω ότι η ανταπόκριση θα είναι καθολική», δήλωσε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών, Αναστασία Μπότου.