Κοινοποίηση

Μάσκες υγειονομικής προστασίας υψηλής ποιότητας διένειμε και σήμερα στα σχολεία του Δήμου Ζωγράφου ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αναστασία Μπότου και τον αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης Πολιτών, Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρο Καλαρρύτη.

Οι επαναχρησιμοποιούμενες  μάσκες οι οποίες προορίζονται για την προστασία των καθηγητών και των μαθητών είναι τμήμα από τη δωρεά που έκανε στον Δήμο Ζωγράφου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Συνολικά θα διατεθούν στα σχολεία περίπου τρεις χιλιάδες μάσκες, ενώ τις επόμενες ημέρες θα δοθούν από τον Δήμο και μεγάλες ποσότητες αντισηπτικού ώστε μαζί με τον προβλεπόμενο αριθμό μαθητών ανά αίθουσα και τις λοιπές οδηγίες,  να διασφαλιστούν οι συνθήκες προστασίας των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού από τον κορωνοϊό.

Παράλληλα συνεχίστηκαν και σήμερα οι απολυμάνσεις, υπό την επίβλεψη του προέδρου της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Λεωνίδα Κουφού, με έμφαση στα σχολικά συγκροτήματα.