Κοινοποίηση
Το έργο «Αυγά Μαύρα» παρουσίασε στους 39ους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες ο Ερασιτεχνικός Θεατρικός Σύλλογος «Οιπότες του Θεάτρου» από τον Ορχομενό Βοιωτίας, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο.

Το έργο σε σκηνοθεσία Ιωάννας Νιάχα, έφερε στη σκηνή την ιστορία δύο αδελφιών, της Μαρίας και του Σπύρου, που συναντιούνται ξανά έπειτα από έναν βίαιο αποχωρισμό. Μέσα από τη συνάντησή τους, τα δύο αδέλφια προσπαθούν να γνωριστούν ξανά, να ανασυνθέσουν το κοινό τους παρελθόν και να συμφιλιωθούν με τις μνήμες και τις απώλειες που καθόρισαν τη ζωή τους.

Με φόντο τον Ελληνικό Εμφύλιο, τα «Αυγά Μαύρα» μιλούν για την ιστορική μνήμη και το συλλογικό τραύμα, αλλά κυρίως για τις βαθιές πληγές που αφήνουν ο πόλεμος και ο διχασμός στις ζωές των ανθρώπων και στις οικογένειες, ακόμη και πολλά χρόνια μετά το τέλος τους.

Θερμά συγχαρητήρια στους «Οιπότες του Θεάτρου» και σε όλους τους συντελεστές για τη συμμετοχή τους στους φετινούς Θεατρικούς Αγώνες.

Στιγμές από την παράσταση στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου από τον φωτογράφο του Δήμου μας Βαγγέλη Στεργιώτη.