Ολοκληρώνεται ο πρώτος επιτυχημένος κύκλος του θεσμού ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ.
Τη Δευτέρα 22 Απριλίου ολοκληρώνονται τα ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ γι’ αυτή τη σεζόν, με το βιβλίο της Κατερίνας Μαλακατέ « Χωρίς πρόσωπο» εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα ενηλικίωσης και αναζήτησης ταυτότητας, που πραγματεύεται σύγχρονα θέματα βιοηθικής, τη νέα εποχή του διαδικτύου, αλλά και ζητήματα αναλλοίωτα στο χρόνο, όπως ο πόνος, η χρόνια ασθένεια, η αναπηρία, η μητρική αγάπη και ο έρωτας.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, όπως πάντα στον υπέροχο χώρο του Μουσείου “Μαρίκα Κοτοπούλη”.
Ο κύκλος των συναντήσεων – συζητήσεων “ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ” που ολοκληρώνεται επιχείρησε μέσω του διαλόγου μεταξύ δημιουργών και κοινού, να προωθήσει την αγάπη για τα βιβλία. Με αφορμή ένα βιβλίο συναντήσαμε τον/τη δημιουργό του και γνωρίσαμε το έργο του/της. Μοιραστήκαμε σκέψεις και συναισθήματα και ταξιδέψαμε στο συναρπαστικό κόσμο της λογοτεχνίας.
Info: Μουσείο «Μαρίκα Κοτοπούλη
Δ/νση: Αλέκου Παναγούλη 17α
Τηλ. 210 7481396
Για την βελτιστοποίηση των πληροφοριών της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να εκφράσετε οποιαδήποτε άποψή σας αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω.