Κοινοποίηση
Οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων που διοργανώνονται από το Δήμο Ζωγράφου τα τελευταία 37 χρόνια, θα πραγματοποιηθούν και φέτος, με συνέπεια και ευθύνη απέναντι στο θεσμό και το κοινό.
Στο πλαίσιο αυτό προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενες ερασιτεχνικές ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο θεσμό μας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2024.
Η επιλογή των θεατρικών σχημάτων που θα λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό μέρος θα γίνει από την Προκριματική Επιτροπή.
Οι ενδιαφερόμενες ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους από τη Παρασκευή 24 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 (ημ/νια κατάθεσης), καταθέτοντας ταχυδρομικό φάκελο, (στον οποίο θα περιέχονται σε usb όλα τα αρχεία) με τα ακόλουθα δικαιολογητικά αποστέλλοντας στη διεύθυνση:
Ανακρέοντος 60, Ζωγράφου, Τ.Κ. 157 71 (πληροφορίες Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη, Κορίνα Αντωνοπούλου Email: politismos.dz@gmail.com, τηλ. 210-7481396)
Δικαιολογητικά:
1. Ιστορικό θεατρικής ομάδας (φορέας, επωνυμία, σκοπός)
2. Θεατρικό έργο (τίτλος, σύντομη περίληψη της υπόθεσης, διάρκεια, διάλειμμα)
3. Σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα
4. Συντελεστές, διανομή ρόλων (αριθμός συντελεστών, ηθοποιών–σε πεζά γράμματα)
5. Φωτογραφίες ή σκίτσα σκηνικών – κοστουμιών
6. Φωτογραφίες και dvd από την παράσταση ή πρόβα του έργου (διάρκειας τουλάχιστον 15 λεπτά)
7. Πρόγραμμα και αφίσα, εφόσον υπάρχουν
8. Έγγραφες άδειες πνευματικών δημιουργών. Οι άδειες για τα προστατευόμενα από Πνευματική Ιδιοκτησία Έργα διασφαλίζονται από τους συμμετέχοντες και πρέπει να χορηγούνται με την υποβολή της αίτησης (για διευκόλυνσή σας, το τηλ. για την Ε.Ε.Θ.Σ. είναι 210-3310521 και για την artbassador είναι 210- 8051792)
9. Όνομα υπευθύνου επικοινωνίας, τηλέφωνα (σταθερό και κινητό), e-mail.
10. Το υλικό δεν επιστρέφεται
Τα θεατρικά σχήματα θα ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.
 Σας περιμένουμε στους 37ους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων, έναν θεσμό ο οποίος καθιερώθηκε, ανανεώνεται συνεχώς και παραμένει στο Δήμο μας χάρη στη δική σας συμμετοχή και αγάπη για την τέχνη και τη δημιουργία.
Καλή Επιτυχία & Καλή Συνεργασία!
Η οργανωτική επιτροπή των 37ων Πανελλήνιων Θεατρικών Αγώνων.