28 Ιούλ 2017

46 νέες θέσεις εργασίας για άνεργους στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων του Δήμου στη Ραφήνα

46 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, ξεκινά η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων των ενδιαφερομένων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στις δομές υποστήριξης των προσφύγων για 1.639 ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού).

Οι 1.639 ωφελούμενοι θα εργαστούν για οκτώ μήνες, με πλήρηασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, σε 28 κέντρα φιλοξενίας και δομές Α’ υποδοχής σε συνολικά εννέα Περιφέρειες της χώρας. Ανάμεσά τους και στη δομή προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων του Δήμου Ζωγράφου στη Ραφήνα και συγκεκριμένα στις παιδικές κατασκηνώσεις.

Οι θέσεις που προκηρύσσονται περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση σε τρεις διαφορετικές δομές για μία και μόνο, όμως, ειδικότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του ΟΑΕΔ http://www.oaed.gr/-/programma-koinophelous-charaktera-se-demous-kai-se-yperesies-a-ypodoches-asylou-kai-diacheirises-prosphygikon-roon-b-kyklos-gia-1-639-theseis-plerous-
Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά εδώ https://eservices.oaed.gr/pls/apex/f?p=1001:1:108281815943422::::: μέχρι την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι.
Θα ήταν καλό για να μην απορριφθεί η αίτηση σας να διαβάσετε προσεκτικά ποια είναι τα απαιτούμενα πιστοποιητικά και δικαιολογητικά