28 Σεπ 2018

Φωτογραφικά Στιγμιότυπα από την Τιμητική Βραδιά με τίτλο «Επί Σκηνής

Φωτογραφικά Στιγμιότυπα από την Τιμητική Βραδιά με τίτλο «Επί Σκηνής: Πρωταγωνιστές & Δημιουργοί της Πόλης μας», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο. Με αφορμή την συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου, πραγματοποιήθηκε – εκτός των άλλων – και μία σειρά εκδηλώσεων – αφιερωμάτων σε καλλιτέχνες που έζησαν ή ζουν στην πόλη μας και υπηρετούν το χώρο του θεάτρου και κινηματογράφου.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι Σκηνοθέτες: Αντώνης Ανδριόπουλος, Θεόδωρος Εσπίριτου, Μαρία Σάββα, (& ηθοποιός)
Ο Συγγραφέας Βασίλης Κατσικονούρης,
Και οι Ηθοποιοί: Κώστας Βελέντζας, Κων/νος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Κέντρος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Θωμάς Παλιούρας, Νίκη Χαντζίδου.
Αλλά και δύο ηθοποιοί που δεν είναι πλέον μαζί μας. Ο Στάθης Ψάλτης που υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος μέχρι το θάνατό του και ο Μιχάλης Γιαννάτος.
Η Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη βράβευσε τους καλλιτέχνες και αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να αναδεικνύεται η ιστορία της πόλης και των κατοίκων της καθώς και στην περηφάνια που νιώθουμε όλοι μας που η πόλη μας διαθέτει ένα σπουδαίο δυναμικό δημιουργικών ανθρώπων, με πάθος για τις τέχνες και τον πολιτισμό. Για το Στάθη Ψάλτη και τη συμμετοχή του στα κοινά της πόλης μας, μίλησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κλαδευτήρας, ενώ το βραβείο για το Στάθη Ψάλτη παρέλαβε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Δύναμη Ζωγράφου» & Δημοτικός Σύμβουλος , Θοδωρής Μετικαρίδης.