24 Απρ 2018

Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας για τη ΦΛΟΓΑ

Την Τετάρτη 25 Απριλίου από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, στο Δημοτικό στάδιο ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ( πλατεία Αγ. Θεράποντα ), το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, διοργανώνει μία ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση για καλό σκοπό. Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Φλόγας και της ομάδας του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.

Η ΦΛΟΓΑ, σύλλογος γονιών με παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια μας καλεί να συνεισφέρουμε όλοι μαζί και να στηρίξουμε τις ανάγκες της και να ενισχύσουμε το σπουδαίο έργο της. Όσοι μπορείτε και θέλετε βοηθήστε οικονομικά τις δράσεις της ΦΛΟΓΑΣ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Από αυτούς τους γονείς, με τις ατέλειωτες ώρες αναμονής στα Νοσοκομεία, δημιουργήθηκε η ιδέα της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Φλόγας. Η ομάδα αποτελείται από γονείς που τα παιδιά τους βρίσκονται σε θεραπεία στα ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών νοσοκομείων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, τους φύλακες του Ξενώνα της Φλόγας όπου φιλοξενούνται τα παιδιά της περιφέρειας με τους γονείς τους, τους δασκάλους, τους φίλους εθελοντές αλλά και μεγάλα παιδιά – νέους ενήλικες – που νίκησαν τη νόσο και απολαμβάνουν την ζωή που κέρδισαν με κέφι και όρεξη.