28 Μαΐ 2016

«Τσίτεια», Μάιος 2016

Με την συμμετοχή 1.180 αθλητών από 63 σωματεία από όλη την Ελλάδα διεξήχθησαν στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, οι κολυμβητικοί αγώνες «Τσίτεια 2016»

Aκολουθεί το Δελτίο Τύπου του Κολυμβητικού Ομίλου Ποσειδώνας Ιλισίων:

«Με την συμμετοχή 1.180 αθλητών από 63 σωματεία από όλη την Ελλάδα διεξήχθησαν στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, οι κολυμβητικοί αγώνες «Τσίτεια 2016», αφιερωμένοι στην μνήμη του αείμνηστου προέδρου μας Άρη Τσίτου. Οι αγώνες στο σύνολό τους στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία –Τελετή Έναρξης, αγωνιστικό μέρος- καθώς  συνδιοργανώθηκαν από τον Κ.Ο.Ποσειδώνα Ιλισίων και το Ν.Π.Δ.Δ. του  Δήμου Ζωγράφου. Η συνδρομή  του Δήμου Ζωγράφου, η τεχνογνωσία της Προπονητικής Ομάδας του Κ.Ο.Π.Ι. και οι Εθελοντές γονείς ήταν αυτά τα τρία στοιχεία που καθόρισαν την επιτυχία των αγώνων.

Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Π.Ι. τίμησε κατά την διάρκεια της Τελετής Έναρξης, σωματεία, προπονητές και χορηγούς που έχουν σταθεί στο πλάι του και έχουν βοηθήσει το δύσκολο έργο του.

Ο Όμιλός μας κατέκτησε 23 μετάλλια στην Προαγωνιστική κατηγορία (13 χρυσά, 5ασημένια, 5 χάλκινα) και 35 μετάλλια στην Αγωνιστική κατηγορία (13 χρυσά, 10 ασημένια, 12χάλκινα). Όλοι σχεδόν  οι αθλητές-τριες μας κατάφεραν να σημειώσουν νέα ατομικά ρεκόρ ή να κολυμπήσουν πάρα πολύ κοντά σε αυτά.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, η Δήμαρχος  Ζωγράφου κ. Τίνα Καφατσάκη, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου  κ. Δημήτρης Καντιώτης, ο κύριος Τάσος Μπουντίνος εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ.Ιούλιου Συναδινού, , ο κύριος Σταύρος Αρμπιλιάς αντιδήμαρχος Δήμου Ζωγράφου, ο κύριος Ανδρέας Στεργίου μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, ο κύριος Παναγιώτης Γκρέκας αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Ζωγράφου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Στρακαντούνα Βασιλική, Άγης Παπακωνσταντίνου,  Γρίβας Γεώργιος, Κρανιώτης Χαράλαμπος, Αποστόλου Στέλιος και πλήθος κόσμου.

Ο Κ.Ο.Π.Ι ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμο Ζωγράφου για την βοήθειά του στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων και φυσικά όλους όσοι τον τίμησαν με τους παρουσία τους.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και όλους τους κοινωνικούς φορείς, που στους δύσκολους αυτούς καιρούς στηρίζουν τον αθλητισμό και τις υψηλές αξίες που αυτός υπηρετεί.

Και όπως γράφει ο Ν.Καζαντζάκης στα «Ταξιδέματα» :

«Η ζωή είναι σαν τον αθλητισμό .Δεν παίζεις μόνος σου ,παίζεις με άλλους .Έχεις ευθύνη απέναντι σε όλους  τους συντρόφους σου, όλοι οι σύντροφοί σου έχουν ευθύνη απέναντί σου. Άτομο και ομάδα  είναι ένα. Ο αθλητισμός έχει νόμους. Όποιος θέλει να αθληθεί ,οφείλει να ξέρει τους νόμους αυτούς και να σέβεται.

Δεν πρέπει τέλος να ντρέπεσαι πως νικήθηκες ,πρέπει να ντρέπεσαι μονάχα όταν αγωνίστηκες άσχημα και γι αυτό νικήθηκες, ή –και αυτό είναι το χειρότερο- πρέπει να ντρέπεσαι όταν νίκησες αγωνιζόμενος κακά ή άτιμα.»

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη χρονιά!»