15 Μαΐ 2018

Συνάντηση Δημάρχου & Αντιδημάρχου πράσινου με περιφερειακούς συμβούλους

Η Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη και ο αντιδήμαρχος  Καθαριότητας Πρασίνου και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Σταύρος Αρμπιλιάς,  συναντήθηκαν με την περιφερειακή σύμβουλο Κεντρικού Τομέα Αττικής, Μαρία Χρηστάκη και τη Σοφία Κορωναίου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΣΔΝΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης,  συζητήθηκε η εξέλιξη έργων που χρηματοδοτούνται από την περιφέρεια  στο Δήμο μας όπως η ανακατασκευή του Ιλίσιου Κολυμβητήριου, οι επισκευές στα κτίρια – βίλες  Μαρίκα Κοτοπούλη, Νίνου, Βοναπάρτη, Βουγά αλλά και ασφαλτοστρώσεις δρόμων, ζητήματα που αφορούν  εκατοντάδες δημότες του Δήμου Ζωγράφου.

Η Δήμαρχος Ζωγράφου, ζήτησε να συνεχιστεί και να ενταθεί η στήριξη και ενίσχυση του έργου του Δήμου από την περιφέρεια  αλλά και να διευρυνθεί η συνεργασία για την καλύτερη επίλυση θεμάτων που διευκολύνουν περαιτέρω την καθημερινότητα των πολιτών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχιστεί το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού που υλοποιείται ήδη πιλοτικά  σε σχολεία του Δήμου μας αλλά και να επεκταθεί  και στα υπόλοιπα σχολεία καθώς και σε δημοτικά κτίρια. Παράλληλα αποφασίστηκε η οργάνωση και διεξαγωγή κοινών δράσεων με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα ανακύκλωσης.