25 Αυγ 2017

Συγχαρητήρια της Δημάρχου Ζωγράφου|Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017

Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Ζωγράφου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, δικαιώνοντας τους κόπους, τις προσδοκίες και τα όνειρα πολλών ετών.

Εύχομαι η ορμή της σημερινής επιτυχίας να σας οπλίσει με δύναμη, αποφασιστικότητα και επιμονή ώστε να ανταποκριθείτε στις υψηλές απαιτήσεις του νέου κύκλου που ξεκινά στη ζωή σας.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στις οικογένειές σας που στάθηκαν δίπλα σας, μοιράστηκαν τις αγωνίες σας και σας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια για να επιτευχθούν οι στόχοι σας και βέβαια σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του δήμου μας που κάθε σχολική χρονιά σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια και στηρίζει τον αγώνα σας.

Θέλω ακόμη να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους και όλες που προσπαθήσατε, χωρίς όμως να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αγώνας σας δεν θα πρέπει να σταματήσει εδώ, καθώς η επιτυχία στη ζωή έρχεται μέσα από τη συνεχή προσπάθεια. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις μπροστά σας για να κατακτήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας.

Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε η προσπάθειά όλων σας έχει μεγαλύτερη αξία και εμείς πρέπει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Η Δήμαρχος
Τίνα Καφατσάκη