12 Δεκ 2018

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12         

 ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 21:00

Μια μουσική παράσταση με τον συνθέτη ΚΩΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΑ και τις εξαιρετικές τραγουδίστριες της νέας γενιάς, ΒΙΚΥ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ & ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, παρουσιάζουν τραγούδια από τη συνολική διαδρομή του συνθέτη.

ΠΕΜΠΤΗ 20/12         

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 21:00

Επί σκηνής  ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ με εννέα εξαιρετικούς μουσικούς και την ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο μελωδίες και στίχους από κλασικές  στιγμές του ελληνικού τραγουδιού και προσωπικές επιτυχίες του Λιδάκη. Επιμέλεια προγράμματος ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 21:00

Η χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, με  μαθητές  &  καθηγητές, θα μας ταξιδέψει δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα (χορωδίες παιδιών & ενηλίκων ). Καλλιτεχνική επιμέλεια ΣΤΑΘΗΣ ΟΥΛΚΕΡΟΓΛΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 21:00

Ο perfomer & τραγουδιστής ANDRE MAIA  από την Πορτογαλία , που τα τελευταία χρόνια ζει και δημιουργεί στη χώρα μας,  μαζί με 4 μουσικούς  και την Στέλλα Παπαλάμπρου, παρουσιάζουν  μια υπέροχη παράσταση από fado, latin & ελληνικά τραγούδια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 21:00

« Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ » με τον  ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ & την ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και  πιανίστας με τους μουσικούς του, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα  με υπέροχα τραγούδια που αγαπήσαμε από καταξιωμένους τραγουδιστές, μοναδικές ορχηστρικές συνθέσεις και διασκευές κλασσικών τραγουδιών, ελληνικού και  ξένου ρεπερτορίου… Ο ίδιος μας καλεί να γίνουμε μια παρέα και να απολαύσουμε το πολύχρωμο μουσικό ταξίδι, πέρα από σύνορα και ετικέτες.

ΠΕΜΠΤΗ 27/12

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 21:00

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΣΟΥΛΗ.

Τέσσερις ξεχωριστοί ερμηνευτές της νέας γενιάς, ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΤΟΝΙΑΣ,  η ΝΑΤΑΛΙΑ ΡΑΣΟΥΛΗ, ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ  και η ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, μαζί με τον συνθέτη και στενό συνεργάτη του Ρασούλη ΠΕΤΡΟ ΒΑΓΙΟΠΟΥΛΟ, παρουσιάζουν τραγούδια του συνθέτη που άφησε παρακαταθήκη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 21:00

»ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ »

Η μουσική  συνύπαρξη της ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΒΕΤΤΑ με τον ΧΑΙΚ ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ σε μια μουσική διαδρομή χωρίς διαβατήρια, όπου τα έθνικ & world στοιχεία συναντιούνται αρμονικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 21:00

Η MESOGEA BIG BAND, με 14 μουσικούς και τη Χριστιάνα Μπούνια, γίνεται  γνήσιος εκφραστής της εορταστικής  περιόδου, με Χριστουγεννιάτικα  τραγούδια σε jazzswing,latin, pop & soundtracks.

KΥΡΙΑΚΗ 30/12

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 21:00

Ο αγαπημένος  συνθέτης της νέας γενιάς ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ με τις εξαιρετικές ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ, παρουσιάζουν τα λαϊκά τραγούδια του συνθέτη. Μια παράσταση που έκλεψε τις εντυπώσεις στην ταράτσα του Φοίβου. Μαζί τους πέντε σπουδαίοι μουσικοί..!

Στους Δρόμους της Πόλης

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12  ώρα 12:00

Παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα θα ακουστούν στους δρόμους της πόλης,  με την συμμετοχή  μαθητών και καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου & του Χορευτικού Τμήματος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12 ώρα 12:00

La Petite Marguerite – παραστάσεις σαπουνόφουσκας

KΥΡΙΑΚΗ 30/12  ώρα  11:30

Η ομάδα  κρουστών BATALA ATENAS, σε μία μουσική παρέλαση στους δρόμους της πόλη μας, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει ρυθμό, κέφι και χαρά.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ