10 Σεπ 2017

Μήνυμα της Δημάρχου Τίνας Καφατσάκη για τη Νέα Σχολική Χρονιά

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί και γονείς,

Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά, γεμάτη προκλήσεις, αγωνίες, επιδιώξεις και όνειρα για το μέλλον.
Βασική μας προτεραιότητα είναι η ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης μας.
Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου μας, η φροντίδα μας θα είναι συνεχής, καθώς στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα όμορφο σχολικό περιβάλλον που θα ενισχύσει τις προσπάθειες των παιδιών μας για καλύτερη μόρφωση.
Για αυτό είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων μας ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά οτιδήποτε προκύψει κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου.
Όπως ειπώθηκε στις πρόσφατες συναντήσεις μας με τους Δ/ντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η συχνή επικοινωνία τόσο με την εκπαιδευτική κοινότητα όσο και με τους γονείς ελαχιστοποιεί τα προβλήματα.
Στη διάρκεια των διακοπών έγιναν συντηρήσεις, επισκευές, ελαιοχρωματισμοί σε σχολικές μονάδες, ενώ η Δ/νση καθαριότητας και πρασίνου προετοίμασε τα προαύλια των σχολείων μας για να υποδεχτούν τους μαθητές στην έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργήσει για τους μαθητές Λυκείου και πάλι στα Ιλίσια (Μούσχου 18, Πλατεία Κύπρου) και απο φέτος και στου Ζωγράφου (Ιωαν. Θεολόγου & Αμφιτρίτης-παλαιό Δημαρχείο).

Καλή δημιουργική σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.

Η Δήμαρχος

Τίνα Καφατσάκη