28 Αυγ 2018

Μήνυμα Δημάρχου Ζωγράφου για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές της πόλης μας που πέτυχαν στις Ανώτατες Πανεπιστημιακές και Τεχνολογικές Σχολές, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες και τους κόπους σας. Ένα νέο κεφάλαιο, πολύ σημαντικό ξεκινάει. Ελπίζω να απολαύσετε αυτό το ταξίδι προς τη γνώση, τη μάθηση και την ίδια τη ζωή.
Συγχαρητήρια θερμά, αξίζουν όχι μόνο σε εσάς, αλλά και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί σε όλες τις προσπάθειές σας συμβάλλοντας με τη δική τους φροντίδα στην επιτυχία σας!
Θα ήθελα να απευθυνθώ επίσης στις μαθήτριες και στους μαθητές που το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους δεν ήταν το επιθυμητό.
Δεν είναι αυτή η μοναδική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, καθώς στη ζωή θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κατακτήσετε τη γνώση και την εξειδίκευση. Η απόκτηση της γνώσης εξάλλου είναι μια συνεχής προσπάθεια.
Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλή πρόοδο, πολλές επιτυχίες και κάθε προσωπική ευτυχία! Ο τόπος μας έχει ανάγκη τις γνώσεις, τις ιδέες σας και την προσφορά σας!
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΤΙΝΑ ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ