27 Νοέ 2017

Κέντρο Πρόληψης Ζωγράφου

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δ. Ζωγράφου σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ ξεκινούν δωδεκαήμερο κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων για μαθητές Ε’ και ΣΤ΄ τάξης δημοτικού.
Το πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης [ Ανακρέοντος 60, 4ος όροφος] και θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή απόγευμα ώρες 15:30-17:00.
Στόχος των συναντήσεων είναι να ενθαρρύνουν τα παιδιά ώστε να ανακαλύψουν και να καλλιεργήσουν τα δυνατά τους σημεία, τις δεξιότητές τους, την αυτοεκτίμησή τους. Με την εμψύχωση, την ανοιχτή συζήτηση, την καλλιτεχνική δημιουργία, το παιχνίδι, τη συνεργασία στις μικρές ομάδες τα παιδιά ανακαλύπτουν στοιχεία που τα ενδυναμώνουν και τα βοηθούν να φροντίζουν και να προστατεύουν τον εαυτό τους στο ταξίδι της ζωής τους που τώρα ξεκινούν.
Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου μόνο στο Κέντρο Πρόληψης τηλεφωνικά [ώρες Γραμματείας: 9:30-14:30] και ηλεκτρονικά . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δ. Ζωγράφου στο τηλέφωνο 210 7473328-9

κέντρο προληψης