21 Νοέ 2019

Ευχές του Δημάρχου Ζωγράφου για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Τις ευχές προς τους δημότες του Ζωγράφου για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων εξέφρασε ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας, μετά το πέρας της αρχιερατικής θείας λειτουργίας στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Γουδή.

«Χρόνια πολλά σε όλους τους δημότες Ζωγράφου και σε όλους τους Έλληνες, Χρόνια πολλά  στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η Χάρις της Παναγίας να σκεπάζει όλη τη χώρα, τον Δήμο μας και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, οι Έλληνες τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και η Ορθοδοξία μας εορτάζει την Είσοδο της Παναγίας στα Άγια των Αγίων.

Όλο το Έθνος μας τιμά τη διπλή αυτή εορτή και αποδίδει αναγνώριση και σεβασμό στις Ένοπλες Δυνάμεις για την προσφορά τους στην πατρίδα.

Εύχομαι από καρδιάς υγεία και δύναμη στις γυναίκες και στους άνδρες όλων των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων που εγγυώνται την ασφάλειά μας και υπερασπίζονται την Εθνική Ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, Χρόνια πολλά, με υγεία και δύναμη. Η Παναγία, Υπέρμαχος Στρατηγός, να τους προστατεύει και να τους καθοδηγεί.»