20 Ιούλ 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ

 ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήριες  επιστολές στην Τίνα Καφατσάκη από τις νέες Δημάρχους Μαδρίτης και Βαρκελώνης

Τα θερμά της συγχαρητήρια εξέφρασε η Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη με επιστολές της στις νέες Δημάρχους Μαδρίτης Manuela Carmena Castrillo
και Βαρκελώνης Ada Colau, που εξελέγησαν με τη στήριξη των PODEMOS στην τελευταία δημοτική αναμέτρηση στην Ισπανία. Παράλληλα η κ.Καφατσάκη εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για προσωπική γνωριμία και συνεργασία με τις δύο συναδέλφους της, προς αμοιβαίο όφελος των Δήμων που διοικούν.

Οι Ισπανίδες Δήμαρχοι απάντησαν με τις ακόλουθες επιστολές:

Η επιστολή της Δημάρχου Μαδρίτης 

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν ξέρεις πόσο σημαντική είναι για μένα η συγχαρητήρια επιστολή σου. Δεν πρέπει ν’ αμφιβάλλεις πόσο εκτιμώ τη χειρονομία συνεργασίας σου.

Θερμούς χαιρετισμούς

Η Δήμαρχος Μαδρίτης

Manuela Carmena Castrillo

Η επιστολή της Δημάρχου Βαρκελώνης

Αξιοτιμη Δήμαρχε

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το εγκάρδιο γράμμα συγχαρητηρίων επ’ ευκαιρία της ανάδειξής μου ως Δημάρχου της Βαρκελώνης. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας επιθυμούμε να προωθήσουμε σχέδια και πολιτικές μεγαλόπνοες, με πνεύμα συνεργασίας και διαλλακτικότητας, προκειμένου να αποτελέσει η Βαρκελώνη ένα σημείο αναφοράς, συμμετοχής, διαφάνειας, δικαιωμάτων και δημοκρατίας. Ξεκινούμε αυτή την περίοδο με ταπεινότητα, αλλά και αποφασιστικότητα. Είμαστε προσηλωμένοι στην ενίσχυση σχέσεων μεταξύ των πόλεων, με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών, η οποία βοηθά να δώσουμε απαντήσεις στις απαιτήσεις του δικού μας Δήμου. Αναμένοντας να συναντηθούμε στο εγγύς μέλλον, δεχτείτε τους πιο αγαστούς χαιρετισμούς μου.

Η Δήμαρχος Βαρκελώνης

Ada Colau